Nye samarbejdsaftaler skal give bedre vilkår for parasporten i Vejle Kommune. Genrefoto
Nye samarbejdsaftaler skal give bedre vilkår for parasporten i Vejle Kommune. Genrefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vejle vil være parasportens hovedstad

Parasporten er i god udvikling i Vejle og har netop indgået nye samarbejdsaftaler:

Parasportsrådet arbejder for at understøtte allerede eksisterende tilbud inden for parasporten, og ikke mindst udvikle hele området. At understøtte og udvikle gør vi allerbedst i fællesskab, og netop disse samarbejdsaftaler skaber et stærkt fundament, hvor Parasportsrådet, EliteVejle, Parasport Danmark, Parasport Vejle og HIVO har forpligtet sig på i fællesskab at fremme paraidrætten i Vejle, udtaler formand for Parasportsrådet Tage Schmidt i en pressemeddelelse.

Sikring af talentudvikling inden for parasporten

Parasportsrådet og EliteVejle har indgået to vigtige aftaler med Parasport Danmark og HIVO. Parasport Danmark understøtter idræt for udøvere med handicap i en national sammenhæng, og HIVO – Handicappedes idrætsforening for Vejle og omegn – har mange års lokal erfaring med idræt for udøvere med både psykisk og fysisk handicap.

Aftalen mellem Parasportsrådet, EliteVejle og Parasport Danmark sikrer talentudviklingen inden for parasporten. Derudover sikrer aftalen mellem Parasportsrådet, EliteVejle og HIVO en fortsat udvikling af det talentmiljø, der blandt andet er inden for skydning i HIVO.

“I EliteVejle er vi stolte af at kunne forlænge samarbejdsaftalen med både HIVO og Parasport Danmark. Vi ønsker med dette samarbejde at understøtte talentfulde udøvere og miljøer i parasporten, hvilket underbygger Vejles vision om at være parasportens hovedstad. Det er glædeligt, at samarbejdsaftalerne er udarbejdet i samarbejde med Vejles Parasportsråd, som har fokus på bredden inden for parasporten. Vi ser frem til et godt samarbejde med både HIVO, Parasport Danmark og Parasportsrådet i Vejle,” udtaler EliteVejles formand Knud Erik Hansen.

Udvikling af breddeidrætten

Der sker meget på breddeidrætten inden for parasportsområdet i Vejle Kommune, og for at sikre denne udvikling har

Parasportsrådet ud over aftalen med HIVO også indgået en aftale med Parasport Vejle, som repræsenterer basketball og dart:

Parasport Vejle har trods sin korte levetid allerede ydet en stor indsats og skabt rigtig gode paraidrætstilbud. Med denne aftale anerkender vi på den ene side deres store indsats, og på den anden side forpligter vi hinanden på i fællesskab at have fokus på udvikling af klubben og dens tilbud inden for paraidrætten, udtaler Parasportsrådets formand Tage Schmidt.

Publiceret: 16. Marts 2017 15:01
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere