Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VB ansætter italiensk cheftræner

Vejle Boldklub har i dag ansat ny cheftræner, efter klubben i sidste uge tog afsked med Andreas Alm. 

Det bliver - måske lidt overraskende - en italiener, der kommer til at styre tropperne i Nørreskoven i næste sæson. Sålede meddeler VB på sin hjemmeside, at klubben har ansat Adolfo Sormani som ny cheftræner. Om det valg siger direktør Henrik Tønder:

"Adolfo Sormani har været nummer et på vores liste. Det stod klart tidligt i rekrutteringsfasen, at de kompetencer en træner i Vejle Boldklub skulle besidde, formår Adolfo at rumme i alle facetter," siger Henrik Tønder til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vi arbejder målrettet ud fra en strategisk plan om at få Vejle Boldklub tilbage i den bedste danske fodboldrække, og næste skridt på den rejse er, at vi har ansat Adolfo Sormani. Vi får en rutineret træner med stor fodboldfaglighed, evnen til at arbejde med en trup med internationale spillere og vigtigst; at have øje for talenterne i klubben."

Den nye cheftræner ser frem til at arbejde med sin nye trup frem mod næste sæson.

 

"Jeg har set mange kampe i foråret i den danske 1. division. Jeg har også set både reserveholdskampe og talenterne spille, og det bekræftede mig blot i, at Vejle Boldklub har et uforløst potentiale. Spillere, som træner under mig, finder hurtigt ud af, hvordan jeg vil spille, hvad jeg forventer, og hvad deres opgave er. Det skaber en tryghed for alle, og dét er vigtigt i en trup med mange nationaliteter," siger Adolfo Sormano.

Publiceret: 14. Juni 2017 21:33
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt