Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Unge kunstnere søges til festivalprojekt

Fem unge kunstnere eller designere med tilknytning til Trekantområdet får nu chancen for i samarbejde med en anerkendt kunstnergruppe at blive en del af både den tyske kunstfestival 48Stunden Neukölln og Trekantområdets Festuge.

Når Berlin i juni lægger gader til kunstfestivalen 48Stunden Neukölln vil de besøgende kunne opleve en mobil konstruktion, der sætter byrummet i spil på nye måder. Det er den anerkendte kunstnergruppe ON/OFF, der har lavet byrumskunst i hele Europa, der skal skabe kunstværket. Men ikke alene.

Faktisk efterlyser projektet lige nu fem unge designere eller kunstnere med tilknytning til Trekantområder, der vil være med.

Send en ansøgning

Projektet er nemlig resultatet af et nyt samarbejde mellem Trekantområdets Festuge og den tyske kunstfestival 48Stunden.

Du skal være mellem 20 og 35 år og enten være bosat eller studere i en af Trekantområdets syv kommuner. I din ansøgning skal du skrive lidt om dig selv og om, hvad du er optaget af i forhold til kunst og/eller design. Du må også gerne sende eksempler på det, du arbejder med. Din ansøgning skal være på engelsk og sendes til andir@trekantomraadet.dk. Frist 7. april.srj

Publiceret: 20. Marts 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Vejle
Seneste
Lokalavisen Vejle
Mest læste
Lokalavisen Vejle
112