Den nye kommuneplan skal være med til at gøre Trekantområdet mere attraktivt. Pressefoto.
Den nye kommuneplan skal være med til at gøre Trekantområdet mere attraktivt. Pressefoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Trekantområdet skal være mere attraktivt

I sidste uge sendte Trekantområdets syv kommuner forslaget til ny fælles kommuneplan i høring, hvor der blandt andet peges på attraktive bolig- og naturområder. Den nye kommuneplan 2017-2029 sætter retning for Trekantområdets mål for arealanvendelsen. Det er altså her, borgere og virksomheder kan blive klogere på hvilke planer, der er for blandt andet planlægning for erhverv, infrastruktur, nye vand- og naturindsatser og andre aktiviteter i det åbne land.

Fælles kommuneplan

“En fælles kommuneplan skal være med til at styrke vores samlede vækst og attraktivitet. Vi har flere udviklingsmuligheder sammen, end vores kommuner har hver for sig. Vi synes, at den nye kommuneplan er et godt grundlag for, at områdets unikke kvaliteter og muligheder udbygges og udnyttes optimalt – også i fremtiden, siger chefkonsulent Vibeke Skøtt fra Trekantområdet Danmark, der har været tovholder i arbejdsgruppen for kommuneplanen.

Siden 2004 har kommunerne i Trekantområdet - som de første og eneste kommuner i landet – lavet en fælles kommuneplan, og dermed skabt nogle fælles rammer for områdets udvikling.

Publiceret: 18. April 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt