Syddanskerne har høj arbejdslyst, viser ny undersøgelse. Genrefoto
Syddanskerne har høj arbejdslyst, viser ny undersøgelse. Genrefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Syddanmark har god arbejdslyst

Mening med jobbet er vigtigst, viser undersøgelse

Danskerne går glade på arbejde. På en skala fra 0 til 100 oplever lønmodtagere i Region Syddanmark en meget tilfredsstillende arbejdslyst på 74.

Det viser Krifas God Arbejdslyst Indeks 2017, som netop er publiceret. Det er tredje gang, Krifa måler danskernes arbejdslyst, og den viden bruger fagforeningen i sit daglige arbejde med at gøre medlemmerne gladere og mere tilfredse med deres arbejdsliv. En indsats, som Krifa Kolding også er meget involveret i.

“Vi er som fagforening forpligtede til at understøtte mennesker i arbejdslivet. I 2017 handler det især om redskaber og vejledning til at undgå stress, finde balancen i det daglige, udvikle sig fagligt og menneskeligt. Jeg oplever engagerede mennesker her, der vil deres arbejdsliv rigtig meget, så jeg kan kun nikke til undersøgelsens resultater,” siger leder af Krifa i Kolding Ole Drejer i en pressemeddelelse.

Det er især vores kolleger, resultater og oplevelsen af at være kompetent til sine opgaver, som har betydning for danskernes høje arbejdslyst. Allervigtigst er det dog, at vi oplever en mening med det, vi laver, viser undersøgelsen.

God Arbejdslyst Indeks udarbejdes årligt i Krifa i samarbejde med Kantar Gallup og Institut for Lykkeforskning. 2706 danske lønmodtagere har svaret.

Publiceret: 17. April 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt