Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skolebrand opklaret: 10-årig satte ild til biblioteket - og forsøgte at anttænde ild flere steder

 

Tirsdag blev Petersmindeskoles bibliotek i Vejle udsat for brandstiftelse. Det meddeler politiet nu. En blot 10-årig skoleelev på skolen har forklaret at have antændt branden i skolens bibliotek - og at have forsøgt at antænde genstande et par andre steder på skolen.

Politiet meddeler, at årsagen til brandstiftelsen ikke skal findes på skolen. Det er ikke i forbindelse med forhold til kammerater, lærere eller andre forhold, der kan have relation til skolen, der ligger til grund for antændelsen. Det er omstændigheder i barnets liv i øvrigt, der ligger bag, skriver politiet.

Vejle Kommune er nu inddraget og er ansvarlig for det videre forløb i forhold til barnet, der som følge af sin alder ikke kan strafforfølges.

Sydøstjyllands Politi fortsætter efterforskningen og afventer bl.a. resultaterne af de tekniske undersøger i forbindelse med branden.

For nogen tid siden blev Petersmindehallen, der ligger i tilknytning til Petersmindeskolen også ramt af brand. Efterforskningen af denne sag er ikke afsluttet, bl.a. afventes en teknisk erklæring om brandstedet, - men der er ikke grundlag for at antage at de to brande har noget med hinanden at gøre.

Da begge sager fortsat er under efterforskning, så kan Sydøstjyllands Politi ikke oplyse yderligere i dem til offentligheden på nuværende tidspunkt.

Publiceret: 19. April 2017 08:33
Leveret af Lokalavisen
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt