38-årige Souliman Abdullah står hovedsageligt for betjeningen i restauranten, mens han har kokke til at styre madlavningen på kulgrillen.
38-årige Souliman Abdullah står hovedsageligt for betjeningen i restauranten, mens han har kokke til at styre madlavningen på kulgrillen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny restaurant-ejer med mange jern i ilden

Traditionel mellemøstlig mad i Vestergade.

38-årige Souliman Abdullah har kul på kedlerne i mere end én forstand. For en måned siden åbnede han sin nye restaurant Orient House i Vestergade i Vejle, hvor han serverer traditionel mellemøstlig mad stegt over kul. Samtidig er han formand for Kurdisk Forening, hvor han bruger masser af tid på at hjælpe herboende kurdere med at finde rundt i det danske system. Sådan har det stort set været siden han selv kom til Danmark fra Syrien i 2004.

“Jeg har jo altid arbejdet meget. Det vil jeg helst. Det giver rigtig meget at kunne hjælpe mange mennesker, som har svært ved de forskellige ting i systemet, så de ved, at de har et sted at gå hen med problemer,” fortæller Souliman Abdullah.

God start

Nu står han også med sin helt egen restaurant. Branchen er dog langt fra ukendt for Souliman Abdullah. Han har tidligere excelleret med sine egenskaber i pizzabagning, men nu var tiden for Vejle til et sted med frisk hjemmelavet mellemøstlig mad.

“Vi laver det hele fra bunden, og jeg mener også, at vi er det eneste sted, hvor maden bliver lavet på kulgrill. Det har folk indtil videre taget godt imod, for jeg ved egentlig ikke, hvor meget jeg havde forventet med en åbning her i sommerperioden, hvor folk også gerne går udenfor og spiser. Men jeg synes, vi er startet rigtig godt,” siger Souliman Abdullah.

Publiceret: 13. Juni 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt