Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny butik: Give Rideudstyr

I lørdags åbnede Give Rideudstyr på Kornvej. En butik med alt til den hesteinteresserede. Og dem er der mange af, viste det sig på åbningsdagen

Der var lørdag vrinsk, der var heste, der var ryttere og der var en nystartet butik i Give, som havde åbningsdag.

Give Rideudstyr åbnede dørene op første gang i lørdags, og det blev markeret med opvisning i dressur og spring med mere.

- Det har bare været en helt fantastisk åbningsdag. Helt utroligt. Vi er blevet taget så godt i mod, og der er mange, der har sagt til os, at det er dejligt, at de som rideinteresserede ikke længere behøver at køre så langt, fordi vi er startet her, siger Charlotte Rosenhøj, der er indehaver af Give Rideudstyr, og hun har dermed taget springet ud i en verden fyldt med rideudstyr, ganske som butikkens navn jo også antyder.

- Vi har mange lækre ting, og byder på en butik med rideudstyr til både høj og lav. Den lille nystartede ryttere skal have råd til at komme forbi her, men vi har også til de mere kræsne ryttere, forklarer hun.

Give Rideudstyr er opstået lidt ved et tilfælde. Charlotte Rosenhøj skulle ellers i gang med at uddanne sig til fodterapeut, men en dag så hendes mand Ejnar, der ejer Give Dækcenter, at der kunne bydes på et konkursbo. En butik i Randers, der handlede rideudstyr, var lukket, og parret slog til og bød på lageret.

Og det ene tog det andet. Lokalerne på Kornvej, hvor Give Avis tidligere har ligget, blev lejet, og nu er Give Rideudstyr så startet.

- Vi slog til fordi, det var rideudstyr. Jeg rider selv, og har arbejdet med heste i mange år, så det var naturligt, at skulle jeg kaste mig ud i at starte en butik, måtte det gerne være med udstyr til heste. Og Give er et oplagt sted at starte sådan en butik, for der mangler sådan en butik. Her er et stort opland med mange hesteinteresserede, og som ikke længere behøver at køre langt for at få at købe rideudstyr, slutter hun.

Give Rideudstyr byder på åbningstilbud i den kommende tid.

Publiceret: 08. November 2012 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt