Som medlem af den lokale Madsamling undgår man som forbruger fordyrende mellemled. Samtidig får man lokale producerede råvarer. Pressefoto
Som medlem af den lokale Madsamling undgår man som forbruger fordyrende mellemled. Samtidig får man lokale producerede råvarer. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lokale fødevarer uden dyre mellemled

På Madsamling kan man købe lokale fødevarer direkte fra producenten

Bliv medlem af en lokal Madsamling og køb friske fødevarer direkte fra lokale producenter uden fordyrende mellemled. Det er ideen bag Madsamling i Vejle, som åbner tirsdag 20.juni kl.16.30-18.30 i Spinderihallerne.

Konceptet er velkendt i Frankrig og har nu bredt sig til Danmark, som åbnede den første Madsamling i Vordingborg i januar. Madsamlingen i Vejle er den femte, som åbner i Danmark.

Producenterne udbyder hver uge deres varer i webshoppen til en pris, som de selv sætter. Madsamlingen byder typisk på kød, grøntsager, frugt, æg, fisk, brød, honning og andre delikatesser. Medlemmerne bestiller varerne på nettet, hvorefter varerne opsamles hos producenterne og afhentes i Spinderihallerne.

80 procent af omsætningen lander hos producenten, 10 procent hos værten og 10 procent hos Madsamling for at drive platformen på internettet.srj

Publiceret: 18. Juni 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Annonce
Annonce
ANNONCER
Se flere