Arkitekturfotograf Helene Høyer Mikkelsen har taget 1.300 fotos til guiden.Pressefoto
Arkitekturfotograf Helene Høyer Mikkelsen har taget 1.300 fotos til guiden.Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Guide viser rundt i Vejles arkitektur

Vejles borgere og besøgende kan glæde sig til at kunne opleve byen på en helt ny måde. Vejle Kommune, Teknik & Miljø udgiver 'Arkitekturguide Vejle', der består af tre dele: En bog, en app og en hjemmeside. Der er 100 af de bedste nyere projekter med i guiden, og den findes på både dansk og engelsk.

“Med den nye arkitekturguide får vi ikke blot en viden om arkitekturen omkring os, men det giver en mulighed for også at fastholde og udbrede denne viden i kommende projekter. Jeg er tit ude at vise gæster rundt i kommunen, og med arkitekturguiden får vi et godt overblik over alt det arkitektur, vi har at byde på i kommunen - og ikke mindst får vi mange informationer omkring disse - på en visuel og letlæselig måde”, siger Peder Hummelmose, formand for Teknisk Udvalg, i en pressemeddelelse.

Arkitekturguide-bogen indeholder 60 byggerier og byrum i Vejle Kommune, som app'en kan hjælpe dig med at finde rundt til. Udgivelsen af bogen og app'en finder sted onsdag 14. juni kl. 15 i Bygningen i Vejle.srj

Publiceret: 12. Juni 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt