Fire dage med store smil, grin, musik og masser af fest er overstået for i år i Jelling.
Fire dage med store smil, grin, musik og masser af fest er overstået for i år i Jelling.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Festivalleder: En helt forrygende festival

Der skal formentlig nogle kugler af en helt særlig støbning til, hvis man vil skyde igennem leder af Jelling Musikfestival Lars Charlie Mortensen i disse dage. Han kan nemlig se tilbage på en festival, som stort set ikke kunne afvikles bedre.

“Jamen, det har jo bare været helt i top. En helt forrygende festival med en fantastisk afvikling, hvor der har været fredeligt og folk bare har været i godt humør hele vejen igennem. Og så har det jo været helt vildt med den vejrlomme, vi er gået i, som gav os sommervejr alle dage. Det var fantastisk,” siger den begejstrede festivalleder.

Cyklussen kører

Næste år fylder Jelling Musikfestival 30 år. Festivalen må efterhånden betragtes som en voksen størrelse, og derfor glæder det Lars Charlie Mortensen, at de med den netop overståede festival har fået et endnu mere solidt fundament at bygge de kommende års udgaver på.

“Den her festival har sørget for, at der er lagt i banken til næste år i den forstand, at når folk har fået sig den gode oplevelse her, så kommer de jo ofte igen. Det betyder, at cyklussen kører, så vi helt sikkert også kan lave en god festival igen næste år,” konstaterer Lars Charlie Mortensen.

Der er endnu ikke overblik over, hvad omsætningen på Jelling Musikfestival anno 2017 lander på, men festivallederen kan dog allerede nu afsløre, at festen i Jelling kommer mange andre til gode.

“Det er gået godt, så vi kommer helt sikkert til at dele nogle gode penge ud til nogle velgørende formål,” fastslår han.

Udenlandsk begejstring

De fire dage med musik, fest og godt humør bød på utallige højdepunkter, og derfor har Lars Charlie Mortensen også svært ved at fremhæve det ene fremfor det andet, men et møde med en australsk repræsentant fra Universal Music har alligevel gjort indtryk.

“Han sagde til mig: 'Er I godt klar over, at den måde i holder festival på, den findes ikke andre steder. I har fat i noget helt unikt i Danmark.' Han havde bare oplevet ren glæde her i Jelling, og det kan jeg kun give ham ret i. Det er sgu fantastisk, at en hel by og et helt publikum går sammen om at skabe en god fest. Det gør mig glad,” lyder det fra festivalleder Lars Charlie Mortensen.

Næste års udgave af Jelling Musikfestival afvikles som altid i sidste weekend i maj. Officielt fra 24-27 maj, men formentlig med tyvstart allerede onsdag 23. maj 2018

Publiceret: 30. Maj 2017 17:30
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt