Eleverne fra Syddansk Erhvervsskole er godt tilfredse med tingenes tilstand. Pressefoto
Eleverne fra Syddansk Erhvervsskole er godt tilfredse med tingenes tilstand. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Elever i Vejle er blandt Danmarks mest tilfredse

Underviserne og kammeratskabet fremhæves af elever fra erhvervsskolen

Sammenhængen mellem skoleophold og praktikken, gode undervisere og godt kammeratskab fremhæves som vigtigt for eleverne, når de skal vurdere om Syddansk Erhvervsskole i Vejle er et fedt sted at være.

Den overordnede elevtrivsel på Syddansk Erhvervsskole i Vejle placerer sig for andet år i træk med 84 point på en skala fra 1-100. Landsgennemsnittet for Erhvervsskoler ligger på 83 point.

Stolt campuschef

“En meget vigtig opgave for os som erhvervsskole er at lykkes med at skabe et både attraktivt socialt miljø og et stærkt fagligt miljø. Begge er grundlæggende forudsætninger for, at eleverne kan blive så dygtige, som de kan blive. Derfor er det dejligt at se i målingen af elevtrivslen, at eleverne kvitterer med topscorer i forhold til både en høj trivsel og samspillet med underviserne omkring deres læring. De flotte elevtilbagemeldinger gælder oven i købet på samtlige uddannelser på Syddansk Erhvervsskole i Vejle. Det kan man da kun blive stolt af som campuschef”, siger Lars Skibdahl i en pressemeddelelse.

Dette års undersøgelse viser i øvrigt fremgang siden 2015 i forhold til elevernes vurdering af deres relation til underviserne, når det gælder læring. srj

Publiceret: 18. Marts 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!