Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Elev satte ild til Petersmindeskolen

Sydøstjyllands Politi anser nu branden på Petersmindeskolen i går for opklaret. 

En 10-årig skoleelev på skolen har forklaret at have antændt branden i skolens bibliotek og at have forsøgt at antænde genstande et par andre steder på skolen. Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse. 

Baggrunden for barnets handlinger skal efter det oplyste ikke findes på skolen – handlingerne udspringer ikke af forhold til kammerater, lærere eller andre forhold i relation til skolen. Det er omstændigheder i barnets liv i øvrigt, der ligger bag, lyder det fra politiet.

Vejle Kommune er nu inddraget og er ansvarlig for det videre forløb i forhold til barnet, der som følge af sin alder ikke kan strafforfølges.

Sydøstjyllands Politi fortsætter efterforskningen og afventer blandt andet resultaterne af de tekniske undersøger i forbindelse med branden.

For to måneder siden brændte Petersmindehallen, der ligger i tilknytning til Petersmindeskolen, ned til grunden. Efterforskningen af denne sag er ikke afsluttet, bl.a. afventes en teknisk erklæring om brandstedet, - men der er ikke grundlag for at antage at de to brande har noget med hinanden at gøre, uddyber Sydøstjyllands Politi. 

 

Publiceret: 19. April 2017 09:08
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt