For syvende år i træk dyster kommende brudepar i Brudeløbet. Arkivfoto
For syvende år i træk dyster kommende brudepar i Brudeløbet. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Brudepar dyster endnu engang i Vejles gågader

1.april dyster giftemodne par igen i 125 meter brudeløb

“Det var så spændende og rigtig dejligt, da det hele var overstået, og vi var de første over målstregen”, siger Ida Aagaard, der på ryggen af sin kommende mand, Morten Lysgaard, blev båret først over målstregen, da de sidste år vandt Brudeløbet i Vejle. Foruden æren vandt parret fra København præmier til en værdi af 45.000 kroner.

Få ledige pladser

Snart har giftemodne par mulighed for at følge i Ida og Mortens fodspor, når City Vejles traditionsrige Brudeløb lørdag 1. april løber af stablen på gågaden i Vejle. Foruden store præmier – heriblandt et gavekort på 25.000 til Lilly brudekjoler – er de konkurrerende brudepar sikret en oplevelse for livet.

Løbet består af fem indledende runder, hvor der skal løbes 125 meter. Kvinden skal sidde på ryggen af manden, og hun skal naturligvis være udstyret med brudekjole, som Lilly og Panayotis udlåner til de kommende brude. Manden skal løbe i eget jakkesæt.

Der er åbent for tilmeldinger til City Vejles Brudeløb i Vejle. Skal man giftes i 2017, så kan man deltage. Der er få ledige pladser som fordeles efter først-til-mølle-princippet. Læs mere på hjemmesiden www.cityvejle.dk. Tilmelding på: info@cityvejle.dk.

Publiceret: 20. Marts 2017 18:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Vejle
Seneste
Lokalavisen Vejle
Mest læste
Lokalavisen Vejle
112