Fra venstre Ruben Krog, uddannelsesleder på Campus Vejle, Bjarne Riis, Morten Jensen, stifter af Tricked Esport og Lars Seier Christensen
Fra venstre Ruben Krog, uddannelsesleder på Campus Vejle, Bjarne Riis, Morten Jensen, stifter af Tricked Esport og Lars Seier Christensen
Foto: Jacob Hove
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bjarne Riis skal hjælpe e-sport-spillere i Vejle

Af Jacob Hove

Erhvervsmand Lars Seier Christensen og Bjarne Riis var tirsdag i Vejle for at annoncere, at førstnævnte har investeret et "syv-cifret millionbeløb" i e-sport-klubben Tricked, der har hovedkvarter i Vejle.

Seier Christensen og Riis ejer et professionelt cykelhold sammen og derudover er Seier Capital navnesponsor i Rungsted Ishockey. Ifølge Lars Seier Christensen burde der være penge at hente i e-sporten:

"Jeg tror, at der kan være penge i sport, hvis man opfører sit rationelt og ansvarligt. Jeg tror også, der er nogle synergier på tværs af nogle af de ting, vi laver. Bjarne Riis kan uden tvivl dele nogle af sine erfaringer omkring teamwork og træningsindsats med de her talenter, og nogle af de erfaringer vi har fra Rungsted Ishockey omkring, hvordan man bygger netværk op i en sportsklub, tror jeg også, at vi kan udnytte her," siger Lars Seier Christensen.

Flere spillere fra Tricked har været med til at træne elever på Campus Vejles e-sport-linje, der startede i august 2015.

Lars Seier Christensen forventer desuden, at der fremover vil blive meget mere mainstream fokus på e-sport.

"Det er simpelthen for stort til at være så relativt anonymt i mainstream medier," siger Lars Seier Christensen.

Publiceret: 16. August 2016 13:07
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Vejle
Seneste
Lokalavisen Vejle
Mest læste
Lokalavisen Vejle
112