Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

62-årig mand fundet død: Kvinde anholdt i sagen

Af Anne Smedegaard

I går  kl. ca. 16.25 anmeldte en pårørende til beboeren af en lejlighed i Tønnesgade i Vejle, at han havde fundet pågældende død i lejligheden. Afdøde er en 62 årig mand.

På grund af omstændighederne ved den afdøde og i lejligheden, blev der iværksæt efterforskning med henblik på at afdække om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor blev der tilkaldt tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. De nævnte har alle gennemført undersøgelser på og omkring findestedet.

I dag gennemføres en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste lys over, om omstændighederne omkring fundet af den afdøde skyldes en forbrydelse. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger og det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen.

Sydøstjyllands Politi har anholdt en 53-årig kvinde med tilknytning til den afdøde, idet den pågældende formentligt – efter det i øjeblikket afdækkede - er den, der sidst har være i kontakt med afdøde. Hvad der skal ske i forhold til den anholdte vil formentligt afhænge af resultatet af obduktionen, skriver de i en pressemeddelelse. 

Sydøstjyllands Politi kan endnu ikke udtale sig mere om sagen. 

"Vi er nødt til at holde igen, indtil vi er blevet lidt klogere på dødsårsagen," udtaler de.

LÆS FLERE 112-HISTORIER HER    

Publiceret: 12. April 2017 09:05
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Vejle

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt